sxoli_kreatos_logo.jpg
Meat School
KDVM Orizon
The Batsolakis Meat School, in collaboration with IEK ORIZONOS, is launching the new course for the Butcher Certification in Kalamata.
Meat School

Meat School

Program Information

The Batsolakis Meat School, in collaboration with IEK ORIZON, is launching the new course for the Butcher Certification in Kalamata. Please note that the Butcher's Certificate issued by our School has the same validity as the corresponding State Meat Schools. With this Attestation one can work in any meat company or even open one's own.
Cost: 1.500€ (for payment by installments) - 1.350€ (for one-off payment)
Contact phone: 27210 94277
Necessary supporting documents for registration:
  • Copy of the Police ID or Passport
  • A copy of the diploma (at least secondary school-leaving certificate)
The trainees must hold a Compulsory Education Certificate. The Compulsory Education qualification is defined as the Compulsory Education Certificate (i.e. the High School Leaving Certificate or for candidates who have graduated up to 1980 the Primary School Leaving Certificate) or the Lower Technical School Leaving Certificate or other equivalent qualification abroad. Foreign candidates should address the Department of Exchange Rate, Matching, Data Rechecking, Foreign Titles and Authenticity 0́ the Department of Education in order to prove the equivalence of the title they bear.

In a Nutshell

Duration3 months
ExperienceNot required
Certification
Deposit Amount250
Payment Methodεφάπαξ ή με δόσεις
Got Questions?
Fill up the contact form and an academic advisor will reach out to you shortly.

View more seminars

acta_logo.png
Professional Confectionery - Level 1
Professional Confectionery - Level 1
In addition to a technical profession, Pastry is a real Art.With the imagination and creativity to lead but also the discipline to play an important role, pastry chef undertakes the proper operation of the pastry shop, a food unit.
Professional Confectionery - Level 1
Professional Confectionery - Level 1
acta_logo.png
Professional Cooking - Level 1
Professional Cooking - Level 1
The KDMB Orizon implements the hands on educational program “Professional Cooking”, with the aim of introducing the trainees to the secrets of professional cooking. The lessons take place in the fully equipped laboratory of IEK Orizon.
Professional Cooking - Level 1
Professional Cooking - Level 1
Premium Κρέατα
Premium Κρέατα
O Artisan Butcher, BBQ Chef, Διαχειριστής και μέλος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών, κ. Αναστάσιος Σπυρόπουλος, θα μας αποκαλύψει με μαεστρία και τέχνη όλα τα μυστικά που αφορούν τα premium κρέατα. Θα μυηθούμε στις διαφορετικές κοπές και τις τεχνικές διαχείρισης των prime beef και όλα αυτά…δίπλα στον master του είδους!
Premium Κρέατα
Premium Κρέατα
Μοντέρνα Γλυκά Ζαχαροπλαστείου
Μοντέρνα Γλυκά Ζαχαροπλαστείου
Το ΚΔΒΜ Ορίζων, έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες της εποχής, υλοποιεί το on demand διαδικτυακό σεμινάριο “Μοντέρνα γλυκά ζαχαροπλαστείου”, το οποίο αποτελείται από τρεις ενότητες: α) Τάρτες, β) Τούρτες, γ) Πάστες. Υπάρχει δυνατότητα αγοράς του πλήρους πακέτου (δηλ. και των τριών ενοτήτων) αλλά και μίας μεμονωμένης ενότητας (π.χ μόνο τις πάστες).
Μοντέρνα Γλυκά Ζαχαροπλαστείου
Μοντέρνα Γλυκά Ζαχαροπλαστείου
Μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα Γλυκά – Επίπεδο Advanced
Μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα Γλυκά – Επίπεδο Advanced
Το ΚΔΒΜ Ορίζων πραγματοποιεί νέο καινοτόμο σεμινάριο με θέμα “Μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα Γλυκά – Επίπεδο Advanced” με εισηγήτρια την pastry chef Βένια Φλέσσα. Η εκπαιδεύτρια μας και μεγάλη νικήτρια του Bake Off Greece θα μας μυήσει σε νέες τεχνικές και Χριστουγεννιάτικα γλυκά με βάση την Μοντέρνα Γαλλική Patisserie. Τρείς διαφορετικές προτάσεις για τη βιτρίνα σας… Μη χάσετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε τα φετινά Χριστούγεννα!
Μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα Γλυκά – Επίπεδο Advanced
Μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα Γλυκά – Επίπεδο Advanced