Το ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να είναι δίπλα στους αποφοίτους του, πραγματοποίησε το Σάββατο 21-10-2017 στις εγκαταστάσεις του σεμινάριο με θέμα «Παραδοσιακή Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα» για τους απόφοιτους της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας».
Οι σεφ Βενυχάκης Κωνσταντίνος και Βασιλειάδης Κωνσταντίνος, δημιούργησαν γευστικά και μοντέρνα πιάτα. Οι συνταγές που παρουσιάστηκαν είναι: “Φρικασέ με άγρια χόρτα μυρωδιές και κότσι αρνιού”, “Κολοκυθοανθός γεμιστός με κόκορα, σάλτσα ντομάτας και χυλοπίτες”, “Γεμιστές πιπεριές και ντομάτες με αρωματικά”, “Παραδοσιακή χωριάτικη δίπλα με παγωτό και μέλι”.