Σεμινάριο Παραδοσιακή Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα
Σεμινάριο Παραδοσιακή Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα
Το ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να είναι δίπλα στους αποφοίτους του, πραγματοποίησε το Σάββατο 21-10-2017 στις εγκαταστάσεις του σεμινάριο με θέμα «Παραδοσιακή Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα» για τους απόφοιτους της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας».
Οι σεφ Βενυχάκης Κωνσταντίνος και Βασιλειάδης Κωνσταντίνος, δημιούργησαν γευστικά και μοντέρνα πιάτα. Οι συνταγές που παρουσιάστηκαν είναι: “Φρικασέ με άγρια χόρτα μυρωδιές και κότσι αρνιού”, “Κολοκυθοανθός γεμιστός με κόκορα, σάλτσα ντομάτας και χυλοπίτες”, “Γεμιστές πιπεριές και ντομάτες με αρωματικά”, “Παραδοσιακή χωριάτικη δίπλα με παγωτό και μέλι”.

Photo Gallery



Δείτε ακόμα