Σεμινάριο Παραδοσιακή Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα
Σεμινάριο Παραδοσιακή Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα
Το ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να είναι δίπλα στους αποφοίτους του, πραγματοποίησε το Σάββατο 21-10-2017 στις εγκαταστάσεις του σεμινάριο με θέμα «Παραδοσιακή Ελληνική Σύγχρονη Κουζίνα» για τους απόφοιτους της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας».
Οι σεφ Βενυχάκης Κωνσταντίνος και Βασιλειάδης Κωνσταντίνος, δημιούργησαν γευστικά και μοντέρνα πιάτα. Οι συνταγές που παρουσιάστηκαν είναι: “Φρικασέ με άγρια χόρτα μυρωδιές και κότσι αρνιού”, “Κολοκυθοανθός γεμιστός με κόκορα, σάλτσα ντομάτας και χυλοπίτες”, “Γεμιστές πιπεριές και ντομάτες με αρωματικά”, “Παραδοσιακή χωριάτικη δίπλα με παγωτό και μέλι”.

Photo Gallery



Δείτε ακόμα

Υποτροφίες 2023

Υποτροφίες 2023

Ωράριο Αυγούστου ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Ωράριο Αυγούστου ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Κλιματική Αλλαγή – Περιβάλλον – Πολιτισμός

Κλιματική Αλλαγή – Περιβάλλον – Πολιτισμός

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

ΙΕΚ Ορίζων & Chef Aitzol Zugasti

ΙΕΚ Ορίζων & Chef Aitzol Zugasti

New BARISTA Part!

New BARISTA Part!

Συμμετοχή του ΙΕΚ Ορίζων στο Messinia Forum

Συμμετοχή του ΙΕΚ Ορίζων στο Messinia Forum

Cooking Workshop - Let's Roll...Sushi @Orizon

Cooking Workshop - Let's Roll...Sushi @Orizon

Εκπαιδευτική συνεργασία του IEK Oρίζων με την Κίνα

Εκπαιδευτική συνεργασία του IEK Oρίζων με την Κίνα

Cooking Workshop - Πιάτα ελληνικής κουζίνας στο menu à la carte

Cooking Workshop - Πιάτα ελληνικής κουζίνας στο menu à la carte

Το πρώτο πρόγραμμα ERASMUS του Ι.Ε.Κ είναι γεγονός!

Το πρώτο πρόγραμμα ERASMUS του Ι.Ε.Κ είναι γεγονός!

Νέο σεμινάριο Φωτογραφίας

Νέο σεμινάριο Φωτογραφίας