Σεμινάριο “Μαρινάδες και Κρεατοσκεύσματα”
Σεμινάριο “Μαρινάδες και Κρεατοσκεύσματα”
Μπαχαρικά και αρώματα πλημμύρισαν την Κουζίνα του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ σε ένα ακόμα εξειδικευμένο μαγειρικό σεμινάριο με θεματολογία τις “Μαρινάδες και Κρεατοσκεύσματα”.
Ο Boucher Chef μας, Ρηγάτος Γιώργος, με σεβασμό στην πρώτη ύλη και όπλο την μακρόχρονη εμπειρία και το μεράκι του, μαζί με τους πρωτοετείς σπουδαστές Μαγειρικής δημιούργησαν υψηλής αισθητικής πεντανόστιμα κρεατοσκευάσματα.
Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρασκευάσουν και να γευτούν αυθεντικές κυπριακές σεφταλιές, χειροποίητο χοιρινό σουβλάκι με μυστική μαρινάδα, ρολό κοτόπουλο κ.ά.

Photo Gallery



Δείτε ακόμα

Υποτροφίες 2023

Υποτροφίες 2023

Ωράριο Αυγούστου ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Ωράριο Αυγούστου ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Κλιματική Αλλαγή – Περιβάλλον – Πολιτισμός

Κλιματική Αλλαγή – Περιβάλλον – Πολιτισμός

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

ΙΕΚ Ορίζων & Chef Aitzol Zugasti

ΙΕΚ Ορίζων & Chef Aitzol Zugasti

New BARISTA Part!

New BARISTA Part!

Συμμετοχή του ΙΕΚ Ορίζων στο Messinia Forum

Συμμετοχή του ΙΕΚ Ορίζων στο Messinia Forum

Cooking Workshop - Let's Roll...Sushi @Orizon

Cooking Workshop - Let's Roll...Sushi @Orizon

Εκπαιδευτική συνεργασία του IEK Oρίζων με την Κίνα

Εκπαιδευτική συνεργασία του IEK Oρίζων με την Κίνα

Cooking Workshop - Πιάτα ελληνικής κουζίνας στο menu à la carte

Cooking Workshop - Πιάτα ελληνικής κουζίνας στο menu à la carte

Το πρώτο πρόγραμμα ERASMUS του Ι.Ε.Κ είναι γεγονός!

Το πρώτο πρόγραμμα ERASMUS του Ι.Ε.Κ είναι γεγονός!

Νέο σεμινάριο Φωτογραφίας

Νέο σεμινάριο Φωτογραφίας