Μπαχαρικά και αρώματα πλημμύρισαν την Κουζίνα του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ σε ένα ακόμα εξειδικευμένο μαγειρικό σεμινάριο με θεματολογία τις “Μαρινάδες και Κρεατοσκεύσματα”.
Ο Boucher Chef μας, Ρηγάτος Γιώργος, με σεβασμό στην πρώτη ύλη και όπλο την μακρόχρονη εμπειρία και το μεράκι του, μαζί με τους πρωτοετείς σπουδαστές Μαγειρικής δημιούργησαν υψηλής αισθητικής πεντανόστιμα κρεατοσκευάσματα.
Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρασκευάσουν και να γευτούν αυθεντικές κυπριακές σεφταλιές, χειροποίητο χοιρινό σουβλάκι με μυστική μαρινάδα, ρολό κοτόπουλο κ.ά.