Μοναδικά μαγειρικά μυστικά από την Μανιάτικη Γη μας έφερε η Mrs. Tina Γιαννακέα στην κουζίνα μας.
Παραδοσιακές πίτες από την Μάνη παρασκεύασαν οι σπουδαστές Μαγειρικής του 1ου έτους υπό την καθοδήγηση της κας Γιαννακέας, όπως νηστίσιμη χορτόπιτα με αγριομάραθο και σταφίδα, και λαχταριστή τυρόπιτα με φρέσκο ντόπιο τυρί.
Τα μυστικά της ζύμης και την τεχνική ανοίγματος του χειροποίητου φύλλου ήταν μερικά από τα μυστικά του σεμιναρίου, στα οποία εκπαιδεύτηκαν όλοι οι σπουδαστές.
Όλοι ξέρουμε πως η ζύμη και η κρούστα είναι αυτό που ολοκληρώνει τη γεύση μιας επιτυχημένης πίτας!