Σεμινάριο “Η κουζίνα της Καραϊβικής”
Σεμινάριο “Η κουζίνα της Καραϊβικής”
Ένα μοναδικό σεμινάριο Μαγειρικής με θεματολογία “Η Κουζίνα της Καραϊβικής” είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά όλοι οι δευτεροετείς σπουδαστές μας, της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης” στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής μας.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου και διήρκεσε τέσσερις ώρες.
Ο καθηγητής μας Chef Παναγιώταρης Γιώργος, με προϋπηρεσία σε Ξενοδοχεία πολυτελείας σε διάφορα νησιά της Καραϊβικής, μας ταξίδεψε σε μοναδικές εξωτικές γεύσεις και αρώματα αυτής της ιδιαίτερης και δημοφιλής κουζίνας.
Πιο αναλυτικά το μενού περιλάμβανε:
Εξωτική σαλάτα με κοτόπουλο και σώς μάνγκο από την Τζαμάικα Accras Βακαλάου με sauce Chien από την Μαρτινίκα Κοτόπουλο Colombo με Ρύζι Creol Καρύδας από την Γουαδελούπη Αστακός Enchilado από την Κούβα Εκτός από Μαγειρική περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη όλους τους σπουδαστές.
Δοκιμάζοντας για πρώτη φορά το γνωστό κοκτέιλ «Ti punch» της Καραϊβικής με μαύρο ρούμι, όπου οι ίδιοι οι σπουδαστές παρασκεύασαν υπό την καθοδήγηση του Chef.

Photo Gallery



Δείτε ακόμα