Σεμινάριο “Η κουζίνα της Καραϊβικής”
Σεμινάριο “Η κουζίνα της Καραϊβικής”
Ένα μοναδικό σεμινάριο Μαγειρικής με θεματολογία “Η Κουζίνα της Καραϊβικής” είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αποκλειστικά όλοι οι δευτεροετείς σπουδαστές μας, της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης” στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής μας.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Μαρτίου και διήρκεσε τέσσερις ώρες.
Ο καθηγητής μας Chef Παναγιώταρης Γιώργος, με προϋπηρεσία σε Ξενοδοχεία πολυτελείας σε διάφορα νησιά της Καραϊβικής, μας ταξίδεψε σε μοναδικές εξωτικές γεύσεις και αρώματα αυτής της ιδιαίτερης και δημοφιλής κουζίνας.
Πιο αναλυτικά το μενού περιλάμβανε:
Εξωτική σαλάτα με κοτόπουλο και σώς μάνγκο από την Τζαμάικα Accras Βακαλάου με sauce Chien από την Μαρτινίκα Κοτόπουλο Colombo με Ρύζι Creol Καρύδας από την Γουαδελούπη Αστακός Enchilado από την Κούβα Εκτός από Μαγειρική περίμενε και μια ευχάριστη έκπληξη όλους τους σπουδαστές.
Δοκιμάζοντας για πρώτη φορά το γνωστό κοκτέιλ «Ti punch» της Καραϊβικής με μαύρο ρούμι, όπου οι ίδιοι οι σπουδαστές παρασκεύασαν υπό την καθοδήγηση του Chef.

Photo Gallery



Δείτε ακόμα

Υποτροφίες 2023

Υποτροφίες 2023

Ωράριο Αυγούστου ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Ωράριο Αυγούστου ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Κλιματική Αλλαγή – Περιβάλλον – Πολιτισμός

Κλιματική Αλλαγή – Περιβάλλον – Πολιτισμός

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

ΙΕΚ Ορίζων & Chef Aitzol Zugasti

ΙΕΚ Ορίζων & Chef Aitzol Zugasti

New BARISTA Part!

New BARISTA Part!

Συμμετοχή του ΙΕΚ Ορίζων στο Messinia Forum

Συμμετοχή του ΙΕΚ Ορίζων στο Messinia Forum

Cooking Workshop - Let's Roll...Sushi @Orizon

Cooking Workshop - Let's Roll...Sushi @Orizon

Εκπαιδευτική συνεργασία του IEK Oρίζων με την Κίνα

Εκπαιδευτική συνεργασία του IEK Oρίζων με την Κίνα

Cooking Workshop - Πιάτα ελληνικής κουζίνας στο menu à la carte

Cooking Workshop - Πιάτα ελληνικής κουζίνας στο menu à la carte

Το πρώτο πρόγραμμα ERASMUS του Ι.Ε.Κ είναι γεγονός!

Το πρώτο πρόγραμμα ERASMUS του Ι.Ε.Κ είναι γεγονός!

Νέο σεμινάριο Φωτογραφίας

Νέο σεμινάριο Φωτογραφίας