Σεμινάριο Εστιατορικά Γλυκά
Σεμινάριο Εστιατορικά Γλυκά
Το Σάββατο 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ένα ακόμα εξειδικευμένο σεμινάριο ζαχαροπλαστικής με συμμετέχοντες αυτή την φορά τους πρωτοετείς σπουδαστές μας της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης”.
Εισηγητής του σεμιναρίου, o καθηγητής μας Pastry Chef – Ζαχαρίας Κλάδης.
Το σεμινάριο ήταν «hands on practice» και όλοι οι σπουδαστές συμμετείχαν για την παρασκευή των συνταγών.
Κατά το πέρας του σεμιναρίου ακολούθησε γευσιγνωσία με τα επιδόρπια του Pastry chef να κλέβουν τις εντυπώσεις.
Συνταγές που παρασκευάστηκαν:
  • Cheese Cake άρωμα λεμονιού
  • Λάβα κέικ σοκολάτας
  • Millefeuille πραλίνας με καραμελωμένη σφολιάτα
  • Τάρτα σοκολάτας με μέλι

Photo Gallery



Δείτε ακόμα

Υποτροφίες 2023

Υποτροφίες 2023

Ωράριο Αυγούστου ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Ωράριο Αυγούστου ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Κλιματική Αλλαγή – Περιβάλλον – Πολιτισμός

Κλιματική Αλλαγή – Περιβάλλον – Πολιτισμός

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

ΙΕΚ Ορίζων & Chef Aitzol Zugasti

ΙΕΚ Ορίζων & Chef Aitzol Zugasti

New BARISTA Part!

New BARISTA Part!

Συμμετοχή του ΙΕΚ Ορίζων στο Messinia Forum

Συμμετοχή του ΙΕΚ Ορίζων στο Messinia Forum

Cooking Workshop - Let's Roll...Sushi @Orizon

Cooking Workshop - Let's Roll...Sushi @Orizon

Εκπαιδευτική συνεργασία του IEK Oρίζων με την Κίνα

Εκπαιδευτική συνεργασία του IEK Oρίζων με την Κίνα

Cooking Workshop - Πιάτα ελληνικής κουζίνας στο menu à la carte

Cooking Workshop - Πιάτα ελληνικής κουζίνας στο menu à la carte

Το πρώτο πρόγραμμα ERASMUS του Ι.Ε.Κ είναι γεγονός!

Το πρώτο πρόγραμμα ERASMUS του Ι.Ε.Κ είναι γεγονός!

Νέο σεμινάριο Φωτογραφίας

Νέο σεμινάριο Φωτογραφίας