Σεμινάριο “Εισαγωγή στη Γιαπωνέζικη Κουζίνα”
Σεμινάριο “Εισαγωγή στη Γιαπωνέζικη Κουζίνα”
Την Παρασκευή 19-01-2018 στις εγκαταστάσεις του ΙΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με θέμα: «Εισαγωγή στη Γιαπωνέζικη Κουζίνα», για τους σπουδαστές του πρώτου και δεύτερου έτους της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης-Αρχιμάγειρας».
Εισηγητής του σεμιναρίου, ήταν ο μυημένος στη Γιαπωνέζικη κουζίνα, Chef Βασιλόπουλος Γεώργιος.
Με την καθοδήγηση του, οι σπουδαστές ανακάλυψαν τα παραδοσιακά πιάτα και τη φιλοσοφία της Γιαπωνέζικης κουζίνας, παρασκευάζοντας πολλά και διαφορετικά είδη Sushi, με απίθανους συνδυασμούς ψαριών και άλλων υλικών.

Photo Gallery



Δείτε ακόμα

Υποτροφίες 2023

Υποτροφίες 2023

Ωράριο Αυγούστου ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Ωράριο Αυγούστου ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Κλιματική Αλλαγή – Περιβάλλον – Πολιτισμός

Κλιματική Αλλαγή – Περιβάλλον – Πολιτισμός

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

ΙΕΚ Ορίζων & Chef Aitzol Zugasti

ΙΕΚ Ορίζων & Chef Aitzol Zugasti

New BARISTA Part!

New BARISTA Part!

Συμμετοχή του ΙΕΚ Ορίζων στο Messinia Forum

Συμμετοχή του ΙΕΚ Ορίζων στο Messinia Forum

Cooking Workshop - Let's Roll...Sushi @Orizon

Cooking Workshop - Let's Roll...Sushi @Orizon

Εκπαιδευτική συνεργασία του IEK Oρίζων με την Κίνα

Εκπαιδευτική συνεργασία του IEK Oρίζων με την Κίνα

Cooking Workshop - Πιάτα ελληνικής κουζίνας στο menu à la carte

Cooking Workshop - Πιάτα ελληνικής κουζίνας στο menu à la carte

Το πρώτο πρόγραμμα ERASMUS του Ι.Ε.Κ είναι γεγονός!

Το πρώτο πρόγραμμα ERASMUS του Ι.Ε.Κ είναι γεγονός!

Νέο σεμινάριο Φωτογραφίας

Νέο σεμινάριο Φωτογραφίας