HO.RE.CA 2013
HO.RE.CA 2013
Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η πρώτη παρουσία του ΙΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝστο 6ο Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας HORECA 2013, το οποίο πραγματοποιήθηκε από 8-11 Φεβρουαρίου 2013 στα πλαίσια της ομώνυμης έκθεσης.
Οι σπουδαστές α’ εξαμήνου που εκπροσώπησαν το ΙΙΕΚ επιλέχθηκαν μέσα από εσωτερικό διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο μαγειρικής, στον οποίο ηΔήμητρα Οικονόμου κατέκτησε την πρώτη θέση και ο Νίκος Αλευράς τη δεύτερη. Η συνεργασία των δύο σπουδαστών απεδείχθη ιδιαίτερα εποικοδομητική, καθώς στην κατηγορία «Παρασκευή πιάτου με θαλασσινά ή ψάρι» κατέκτησαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Η Δήμητρα και ο Νίκος αν και είχαν να συναγωνιστούν με δευτεροετείς από σχολές μαγειρικής από όλη την Ελλάδα, εντυπωσίασαν τους κριτές με το πιάτο τους και έκαναν υπερήφανους τους καθηγητές τους Κωνσταντίνο Βασιλειάδη και Πέτρο Βρυώνη.
Οι διακρίσεις για το ΙΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ δε σταμάτησαν εδώ, καθώς ο καθηγητής μαγειρικής τέχνης του ΙΕΚ, σεφ Κωνσταντίνος Βασιλειάδης, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία«Παρασκευή πιάτου με θαλασσινά ή ψάρι για επαγγελματίες», με βοηθό του τον Λεωνίδα Κυριακόπουλο, επίσης σπουδαστή του ΙΕΚ.
Το ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ συγχαίρει τους σπουδαστές και τους καθηγητές του και τους εύχεται κάθε επιτυχία για το μέλλον, με ακόμα περισσότερες διακρίσεις!




More Awards

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού – Artozyma 2020

4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού – Artozyma 2020

1st Mediterranean Chefs Competition 2020

1st Mediterranean Chefs Competition 2020

DETROP 2019

DETROP 2019

Πρώτη Θέση στο 1ο Φεστιβάλ Σαλάτας

Πρώτη Θέση στο 1ο Φεστιβάλ Σαλάτας

Διάκριση Εκπαιδευτών του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Διάκριση Εκπαιδευτών του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Διάκριση εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Διάκριση εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018

5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018

4 μετάλλια στην 3η Εξποτρόφ 2016

4 μετάλλια στην 3η Εξποτρόφ 2016

Διεθνής Διάκριση με Χάλκινο μετάλλιο στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής

Διεθνής Διάκριση με Χάλκινο μετάλλιο στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής