DETROP 2019
DETROP 2019
Η πρόκληση ήταν μεγάλη, αλλά οι σπουδαστές μας είναι όπως πάντα «ετοιμοπόλεμοι».
Το ΙΕΚ Ορίζων βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Γαστρονομίας στο πλαίσιο της έκθεσης Detrop 2019 και οι σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής Τέχνης παρουσίασαν γευστικά θαύματα στις κατηγορίες «Ελληνική Παραδοσιακή Συνταγή», «Vegetarian», «Ριζότο» και «Εστιατορικό Γλυκό».
Η ομάδας μας επέστρεψε με τις καλύτερες κριτικές αλλά και 2 χάλκινα βραβεία στις αποσκευές της! Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες.

Photo Gallery



More Awards

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού – Artozyma 2020

4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού – Artozyma 2020

1st Mediterranean Chefs Competition 2020

1st Mediterranean Chefs Competition 2020

Πρώτη Θέση στο 1ο Φεστιβάλ Σαλάτας

Πρώτη Θέση στο 1ο Φεστιβάλ Σαλάτας

Διάκριση Εκπαιδευτών του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Διάκριση Εκπαιδευτών του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Διάκριση εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Διάκριση εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018

5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018

4 μετάλλια στην 3η Εξποτρόφ 2016

4 μετάλλια στην 3η Εξποτρόφ 2016

Διεθνής Διάκριση με Χάλκινο μετάλλιο στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής

Διεθνής Διάκριση με Χάλκινο μετάλλιο στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής

HO.RE.CA 2013

HO.RE.CA 2013