5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018
5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018
«Για 3η συνεχομένη χρονιά, το Ι.Ι.ΕΚ. ΟΡΙΖΩΝ διακρίνεται στο διαγωνισμό Greek Chef 2018» Με δύο Χρυσά και τρία Αργυρά μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του Ι.Ι.Ε.Κ ΟΡΙΖΩΝ Καλαμάτας από τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ελληνικής Κουζίνας Greek Chef 2018 που διεξήχθη στην Αθήνα 26-29 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας υπό την αιγίδα της Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018 και του Chef Club Κρήτης. Την διαγωνιστική ομάδα αποτελούσαν έξι σπουδαστές του Ι.Ι.Ε.Κ ΟΡΙΖΩΝ και οι συνοδοί τους καθηγητές κ. Βρυώνης Πέτρος, κ. Βασιλειάδης Κωνσταντίνος & κ. Μανιάτη Δήμητρα, οι οποίοι διακρίθηκαν σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες. (Βακαλόπουλος Κωνσταντίνος «Δημιουργικό Γλυκό με βάση φύλλο κανταΐφι» Χρυσό Μετάλλιο – Καραμπίλας Δημήτριος «Μίνι σάντουιτς» Χρυσό Μετάλλιο – Κάστανος Θεόδωρος «Λαυράκι με άγρια χόρτα» Αργυρό Μετάλλιο – Λιανός Μιχαήλ «Αλμυρή τάρτα» Αργυρό Μετάλλιο –Κάστανος Θεόδωρος «Πιάτο με χοιρινό» Αργυρό Μετάλλιο). Οι διακρίσεις που απέσπασαν οι σπουδαστές του Ι.Ι.Ε.Κ ΟΡΙΖΩΝ είναι πολύ σημαντικές καθώς στους διαγωνισμούς συμμετείχαν σπουδαστές Δημοσίων & Ιδιωτικών Σχολών από όλη την Ελλάδα. Για να φτάσουν οι σπουδαστές σε αυτές τις Πανελλήνιες διακρίσεις, προηγήθηκε μαγειρικός διαγωνισμός μεταξύ τους ώστε να προκύψουν αξιοκρατικά οι συμμετοχές του διαγωνισμού. Στη συνέχεια, με την πολύτιμη βοήθεια των καθηγητών της Σχολής, ακολούθησε ένα εντατικό πρόγραμμα προετοιμασιών και μαγειρικών προπονήσεων. Σε όλη αυτή την προσπάθεια θα πρέπει να αναφερθεί, η πολύτιμη συνδρομή των χορηγών που βοήθησαν με τα άριστης ποιότητας προϊόντα τους, ώστε να δημιουργηθούν και να διακριθούν τα βραβευμένα πιάτα. (Φάρμα Φωτιάδη Όλυμπος – Αρτοποιία Καίσαρης – Εταιρεία κ. Παπαματθαίου Paraxenes yles – Οινομεσσηνιακή Α.Ε.- C.C. Papadimitriou S.A.) Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΟΡΙΖΩΝ συγχαίρει τους σπουδαστές και τους καθηγητές τους για την εξαιρετική παρουσία τους, η οποία ήρθε μέσα από επιμονή και προσήλωση στην ποιοτική εκπαίδευση, τόσο σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, όσο και σε επίπεδο εγκαταστάσεων. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι μετά τα έξι χρόνια λειτουργίας του Ι.Ι.Ε.Κ η συντριπτική πλειοψηφία των αποφοίτων του εργάζεται ήδη στο τομέα σπουδών τους, ως στελέχη σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες & εστιατόρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Photo Gallery



More Awards

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού – Artozyma 2020

4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού – Artozyma 2020

1st Mediterranean Chefs Competition 2020

1st Mediterranean Chefs Competition 2020

DETROP 2019

DETROP 2019

Πρώτη Θέση στο 1ο Φεστιβάλ Σαλάτας

Πρώτη Θέση στο 1ο Φεστιβάλ Σαλάτας

Διάκριση Εκπαιδευτών του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Διάκριση Εκπαιδευτών του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Διάκριση εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Διάκριση εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

4 μετάλλια στην 3η Εξποτρόφ 2016

4 μετάλλια στην 3η Εξποτρόφ 2016

Διεθνής Διάκριση με Χάλκινο μετάλλιο στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής

Διεθνής Διάκριση με Χάλκινο μετάλλιο στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής

HO.RE.CA 2013

HO.RE.CA 2013
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να σας προσφέρει ακόμα πιο ποιοτική εκπαίδευση, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, με την εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Τάξης. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα κάνει τη διαδικασία μάθησης, όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο προσιτή, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές σας. Άλλωστε, το ζητούμενο για εμάς –τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ- ήταν, είναι και θα είναι να αποφοιτήσετε και να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-CLASS