1st Mediterranean Chefs Competition 2020
1st Mediterranean Chefs Competition 2020
Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία “Θαλασσινό – ψάρι” με το πιάτο – “H Σκορπίνα στον αγρό” Nikos Oikonomopoulos
Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία “Εστιατορικό γλυκό Αγίου Βαλεντίνου” με το πιάτο – “Πικρόξινος Έρωτας” Megi Meta Petros Androvitsaneas
Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία “Black Box” με το πιάτο – “Μαρινέ τσιπούρα με chips πράσου & μυρωδικά” Marialena Konstantaki Βάσω Κ.Βασιλειάδη (Βάσω Βασιλειάδη)
Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία “Ελληνικά παραδοσιακά γλυκά με δημιουργική προσέγγιση” με το πιάτο – “Γαλατόπιτα Ναβαρίνο (Γαλατόπιτα με σάλτσα φραγκόσυκου)” Petros Androvitsaneas Megi Meta
Υπό τις οδηγίες των εκπαιδευτών τους, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητες τους και να κάνουν γνωριμίες με επαγγελματίες του χώρου!
Σπουδαστές της σχολής που διαγωνίστηκαν: Μέτα Μέγκι, Ανδροβιτσανέας Πέτρος, Κωνσταντάκη Μαρία Ελένη, Βασιλειάδη Βασιλική, Οικονομόπουλος Νικόλαος
Coaches: Βασιλειάδης Κωνσταντίνος, Διαμαντόπουλος Στέφανος




More Awards

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας

4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού – Artozyma 2020

4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ψωμιού – Artozyma 2020

DETROP 2019

DETROP 2019

Πρώτη Θέση στο 1ο Φεστιβάλ Σαλάτας

Πρώτη Θέση στο 1ο Φεστιβάλ Σαλάτας

Διάκριση Εκπαιδευτών του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Διάκριση Εκπαιδευτών του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Διάκριση εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

Διάκριση εκπαιδευτή του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ

5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018

5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018

4 μετάλλια στην 3η Εξποτρόφ 2016

4 μετάλλια στην 3η Εξποτρόφ 2016

Διεθνής Διάκριση με Χάλκινο μετάλλιο στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής

Διεθνής Διάκριση με Χάλκινο μετάλλιο στον 9ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής

HO.RE.CA 2013

HO.RE.CA 2013