Χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία “Θαλασσινό – ψάρι” με το πιάτο – “H Σκορπίνα στον αγρό” Nikos Oikonomopoulos
Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία “Εστιατορικό γλυκό Αγίου Βαλεντίνου” με το πιάτο – “Πικρόξινος Έρωτας” Megi Meta Petros Androvitsaneas
Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία “Black Box” με το πιάτο – “Μαρινέ τσιπούρα με chips πράσου & μυρωδικά” Marialena Konstantaki Βάσω Κ.Βασιλειάδη (Βάσω Βασιλειάδη)
Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία “Ελληνικά παραδοσιακά γλυκά με δημιουργική προσέγγιση” με το πιάτο – “Γαλατόπιτα Ναβαρίνο (Γαλατόπιτα με σάλτσα φραγκόσυκου)” Petros Androvitsaneas Megi Meta
Υπό τις οδηγίες των εκπαιδευτών τους, οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν τις ικανότητες τους και να κάνουν γνωριμίες με επαγγελματίες του χώρου!
Σπουδαστές της σχολής που διαγωνίστηκαν: Μέτα Μέγκι, Ανδροβιτσανέας Πέτρος, Κωνσταντάκη Μαρία Ελένη, Βασιλειάδη Βασιλική, Οικονομόπουλος Νικόλαος
Coaches: Βασιλειάδης Κωνσταντίνος, Διαμαντόπουλος Στέφανος