ΓΡΑΨΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ
Ιστορίες Επιτυχίας
Ιστορίες Επιτυχίας
Μια λαμπρή επαγγελματική πορεία σε περιμένει! Σκοπός μας δεν είναι μόνο οι σπουδές υψηλού επιπέδου, αλλά και η καθοδήγηση των σπουδαστών μας, ώστε να πετύχουν τους επαγγελματικούς στόχους τους και να αναδειχθούν στους πρωταγωνιστές της αγοράς εργασίας.
Η επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων και των σπουδαστών μας αποτελεί το καμάρι και τη μεγαλύτερη διαφήμισή μας! Εργάζονται σε θέσεις κλειδιά, σε ποσοστό άνω του 90% και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για όλες τις επαγγελματικές επιτυχίες τους. Φροντίζουμε να τους προσφέρουμε τα απαραίτητα εφόδια για να εξελιχθούν σε επαγγελματίες με προοπτική και να γράψουν τη δική τους ιστορία επιτυχίας. Εάν θέλεις κι εσύ να διαπρέψεις, εμπιστεύσου μας και γίνε μέλος της σπουδαστικής μας ομάδας.Ιστορίες Σπουδαστών μας

Διονυσία Ψώνη

Διονυσία Ψώνη

Χρήστος Σοφρωνάς

Χρήστος Σοφρωνάς

Σωτήρης Μπαλτάς

Σωτήρης  Μπαλτάς

Κατερίνα Αγγελοπούλου

Κατερίνα Αγγελοπούλου

Έλενα Βρυώνη

Έλενα Βρυώνη

Άννα Κουτσομανιώτη

Άννα Κουτσομανιώτη

Πάνος Καφόπουλος

Πάνος Καφόπουλος

Ασπασία Καρτσάκη

Ασπασία Καρτσάκη

Ερικαίτη Μακροπούλου

Ερικαίτη Μακροπούλου
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να σας προσφέρει ακόμα πιο ποιοτική εκπαίδευση, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, με την εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Τάξης. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα κάνει τη διαδικασία μάθησης, όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο προσιτή, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές σας. Άλλωστε, το ζητούμενο για εμάς –τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ- ήταν, είναι και θα είναι να αποφοιτήσετε και να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-CLASS