Σχεδιάζω την καριέρα μου
Σχεδιάζω την καριέρα μου
Στο ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ είμαστε εξειδικευμένοι στις τουριστικές και παιδαγωγικές σπουδές. Η εξειδίκευσή μας επιτρέπει να εφαρμόσουμε εξατομικευμένη προσέγγιση στην πρακτική άσκηση και να ταιριάξουμε τις επαγγελματικές ανάγκες των σπουδαστών με αυτές της αγοράς, των ξενοδοχείων και των παιδικών σταθμών.
Στις «Ημέρες Καριέρας», συνεργαζόμαστε στενά με επιχειρήσεις, δημιουργώντας θετικές προϋποθέσεις γι’ αυτές αλλά προφανώς και για τους φοιτητές μας, που μέσα από την ενασχόληση της πρακτικής τους εξάσκησης αποκτούν πολύτιμη εμπειρία, βελτιώνοντας γνώσεις, δεξιότητες και πολλαπλασιάζοντας τις επαγγελματικές τους δυνατότητές τους. Αυτό μας έχει εξασφαλίσει σχεδόν μηδενικό ποσοστό αποχωρήσεων από την πρακτική άσκηση, αλλά και ένα πολύ καλό όνομα για τους σπουδαστές μας στην αγορά εργασίας.  Είμαστε περήφανοι για τους σπουδαστές και τους αποφοίτους μας.
Οι συνεργάτες μας περιλαμβάνουν επιχειρήσεις τόσο από την Μεσσηνία, αλλά και μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους από την υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.Στρατηγικές συνεργασίες
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να σας προσφέρει ακόμα πιο ποιοτική εκπαίδευση, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, με την εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Τάξης. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα κάνει τη διαδικασία μάθησης, όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο προσιτή, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές σας. Άλλωστε, το ζητούμενο για εμάς –τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ- ήταν, είναι και θα είναι να αποφοιτήσετε και να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-CLASS