Κατερίνα Αγγελοπούλου
Class 2021
AMANZOE RESORT - F.O. Dpt
Κατερίνα Αγγελοπούλου
Η Κατερίνα, ξεκίνησε να γράφει τη δική της, προσωπική ιστορία επιτυχίας από το πρώτο κιόλας έτος των σπουδών της, όταν και επιλέχθηκε να πραγματοποιήσει την αμειβόμενη πρακτική της άσκηση στο μοναδικό AMANZOE RESORT, μέλος της αλυσίδας των υπερπολυτελών ξενοδοχείων ΑΜΑΝ (www.aman.com) που τα συναντάμε στους πιο ιδιαίτερους προορισμούς ανά τον κόσμο.
Ξεχώρισε αμέσως κι ήδη σήμερα, με την ολοκλήρωση μόλις της 2ης χρονιάς φοίτησης, τη συναντάμε ως καταξιωμένη επαγγελματία πλέον, να αποτελεί περήφανο μέλος της ομάδας του τμήματος Υποδοχής, στο ίδιο ξενοδοχείο.
Ταυτόχρονα με τις σπουδές της, κατάφερε να αποκτήσει το Βρετανικό Δίπλωμα TQUK (Training Qualifications UK) στη Διοίκηση Ξενοδοχείων (HOTEL MANAGEMENT) και σχεδιάζει πλέον τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.



Περισσότερες Ιστορίες Επιτυχίας

Βαγγέλης Κασδαγλάκης

Βαγγέλης Κασδαγλάκης

Γωγώ Αξιοτοπούλου

Γωγώ Αξιοτοπούλου

Χρήστος Σοφρωνάς

Χρήστος Σοφρωνάς

Διονυσία Ψώνη

Διονυσία Ψώνη

Σωτήρης Μπαλτάς

Σωτήρης  Μπαλτάς

Έλενα Βρυώνη

Έλενα Βρυώνη

Άννα Κουτσομανιώτη

Άννα Κουτσομανιώτη

Πάνος Καφόπουλος

Πάνος Καφόπουλος

Ασπασία Καρτσάκη

Ασπασία Καρτσάκη

Ερικαίτη Μακροπούλου

Ερικαίτη Μακροπούλου
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να σας προσφέρει ακόμα πιο ποιοτική εκπαίδευση, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, με την εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Τάξης. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα κάνει τη διαδικασία μάθησης, όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο προσιτή, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές σας. Άλλωστε, το ζητούμενο για εμάς –τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ- ήταν, είναι και θα είναι να αποφοιτήσετε και να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-CLASS