Έλενα Βρυώνη
Class 2016
COSTA NAVARINO - F.O. Dpt
Έλενα Βρυώνη
Η Έλενα, επέλεξε να έρθει στο ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ με μετεγγραφή στο 2ο έτος της φοίτησης της, θέλοντας να αναβαθμίσει ουσιαστικά το επίπεδο των σπουδών της.
Άμεσα ξεκίνησε κι η καριέρα της στον τουριστικό κλάδο και στο τμήμα του Front Office, όπου ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, για τον επαγγελματισμό και τη διάθεση προσφοράς της.
Λίγα μόλις χρόνια μετά το πέρας των σπουδών, επέστρεψε στα έδρανα, για την απόκτηση του Βρετανικού Διπλώματος TQUK (Training Qualifications UK) στη Διοίκηση Ξενοδοχείων (HOTEL MANAGEMENT).
Έχοντας αποκτήσει ένα ακόμη εφόδιο και μια επιπλέον πιστοποίηση των δεξιοτήτων της, τη συναντάμε σήμερα ως υπεύθυνη του τμήματος Υποδοχής, στο COLONIDES BEACH HOTEL * * * * (www.colonides.gr), όπου προσφέρει στους επισκέπτες του - μαζί με την ομάδα της - ποιοτικές υπηρεσίες φιλοξενίας.Περισσότερες Ιστορίες Επιτυχίας

Βαγγέλης Κασδαγλάκης

Βαγγέλης Κασδαγλάκης

Γωγώ Αξιοτοπούλου

Γωγώ Αξιοτοπούλου

Χρήστος Σοφρωνάς

Χρήστος Σοφρωνάς

Διονυσία Ψώνη

Διονυσία Ψώνη

Σωτήρης Μπαλτάς

Σωτήρης  Μπαλτάς

Κατερίνα Αγγελοπούλου

Κατερίνα Αγγελοπούλου

Άννα Κουτσομανιώτη

Άννα Κουτσομανιώτη

Πάνος Καφόπουλος

Πάνος Καφόπουλος

Ασπασία Καρτσάκη

Ασπασία Καρτσάκη

Ερικαίτη Μακροπούλου

Ερικαίτη Μακροπούλου
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να σας προσφέρει ακόμα πιο ποιοτική εκπαίδευση, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, με την εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Τάξης. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα κάνει τη διαδικασία μάθησης, όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο προσιτή, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές σας. Άλλωστε, το ζητούμενο για εμάς –τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ- ήταν, είναι και θα είναι να αποφοιτήσετε και να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-CLASS