Γεννημένος στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, η μαγειρική του διαδρομή ξεκίνησε το 2001.
Βραβευμένος 3 φορές σε πανελλήνιους διαγωνισμούς με χρυσό και ασημένιο μετάλλιο στην σύνθεση μενού και carving.
Έχοντας εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες όπως το «Costa Navarino» στην Πύλο, το «Four Seasons Astir Palace» και το «Divani Caravel» στην Αθήνα, το «Porto Bello» στην Κω, αλλά και στο βραβευμένο εστιατόριο “Αίγλη» Ζαππείου, σήμερα, επιστρέφει στον τόπο του ως Executive Chef στο 5* Elysian Luxury Hotel and Spa.
Ξεκινώντας την εκπαιδευτική του πορεία στο Ι.Ε.Κ Ακμή το 2011, έρχεται για να διδάξει στο δικό μας Ι.Ε.Κ ΟΡΙΖΩΝ.