ΨΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Πληροφορική
ΨΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ο Ψαρράς Δημήτρης γεννήθηκε το 1985 στην Καλαμάτα και πλέον ζει μόνιμα στον τόπο γέννησής του. Σπούδασε στο ΤΕΙ Ηπείρου, στο τμήμα Τηλεπληροφορικής και Διοίκησης και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών με ειδίκευση στα Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα.
Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως Τηλεπικοινωνιακός Μηχανικός στον ΟΤΕ Α.Ε., ως Μηχανικός Η/Υ και Δικτύων και Τεχνικός Σύμβουλος σε μεγάλη τοπική εταιρία Πληροφορικής για 7 συναπτά έτη και στη Μηχανοργάνωση και το Κέντρο Δικτύων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για 8 έτη.
Έχει διδάξει επί 5 συναπτά έτη στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Πελοποννήσου ως εργαστηριακός συνεργάτης. Από το 2008 διδάσκει σε δημόσια ΙΕΚ της Καλαμάτας και τα τελευταία 7 χρόνια είναι στο δυναμικό του ΙΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ ως εκπαιδευτής Πληροφορικής σε όλες τις ειδικότητες.
Έχει πολύωρο εκπαιδευτικό και επιμορφωτικό έργο σε προγράμματα εκπαίδευσης ενηλίκων και είναι πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ.Δείτε ακόμα

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΥΤΥΧΙΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΕΥΤΥΧΙΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΠΕΛΛΕ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΚΑΠΕΛΛΕ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΚΟΥΒΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΟΥΒΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΠΑΡΜΠΕΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΜΠΑΡΜΠΕΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΜΠΟΥΦΕΑ ΣΥΛΒΙΑ

ΜΠΟΥΦΕΑ ΣΥΛΒΙΑ

ΣΚΑΡΠΑΛΕΖΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΣΚΑΡΠΑΛΕΖΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να σας προσφέρει ακόμα πιο ποιοτική εκπαίδευση, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, με την εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Τάξης. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα κάνει τη διαδικασία μάθησης, όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο προσιτή, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές σας. Άλλωστε, το ζητούμενο για εμάς –τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ- ήταν, είναι και θα είναι να αποφοιτήσετε και να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-CLASS