ΜΠΟΥΦΕΑ ΣΥΛΒΙΑ
Οινολόγος
ΜΠΟΥΦΕΑ ΣΥΛΒΙΑ
Η Σταυρούλα Μπουφέα γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Καλαμάτα. Σπούδασε στο Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών, της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΑΤΕΙ Αθήνας.
Από το 2002, οπότε και ολοκλήρωσε τις σπουδές της, είναι υπεύθυνη του Χημικού – Οινολογικού Εργαστηρίου «Πέτρος Μπουφέας» που εδρεύει στην Καλαμάτα, με κύριο αντικείμενο τις χημικές αναλύσεις οίνου, νερού και ελαιολάδου.
Έχει παρακολουθήσει αρκετά επιμορφωτικά σεμινάρια, με κυριότερα αυτά που σχετίζονται με τη Γευσιγνωσία οίνου και ελαιολάδου και τη Διασφάλιση Ποιότητας Τροφίμων. Επιπλέον, πραγματοποιεί παρουσιάσεις με θέμα την Οινολογία και τη Γευσιγνωσία κρασιών.
Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Οινολόγων. Αυτή τη στιγμή εκπονεί Μεταπτυχιακή Ειδίκευση στο ΕΑΠ με θέμα τη Διαχείριση Αποβλήτων. 
Από το 2013 είναι εκπαιδευτής του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ στο μάθημα «Οινολογία» στα τμήματα «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων» και «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας». Επίσης, είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτής ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.Δείτε ακόμα

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΒΑΣΙΛΑΔΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΑΔΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΕΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΓΙΑΝΝΑΚΕΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΠΑΤΣΩΡΗ ΒΙΚΥ

ΠΑΠΑΤΣΩΡΗ ΒΙΚΥ

ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ

ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ

ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ

ΨΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΨΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να σας προσφέρει ακόμα πιο ποιοτική εκπαίδευση, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, με την εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Τάξης. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα κάνει τη διαδικασία μάθησης, όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο προσιτή, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές σας. Άλλωστε, το ζητούμενο για εμάς –τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ- ήταν, είναι και θα είναι να αποφοιτήσετε και να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-CLASS