ΜΠΟΥΦΕΑ ΣΥΛΒΙΑ
#orizonStaff
ΜΠΟΥΦΕΑ ΣΥΛΒΙΑ
Η Σταυρούλα Μπουφέα γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Καλαμάτα. Σπούδασε στο Τμήμα Οινολογίας και Τεχνολογίας Ποτών, της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΑΤΕΙ Αθήνας.
Από το 2002, οπότε και ολοκλήρωσε τις σπουδές της, είναι υπεύθυνη του Χημικού – Οινολογικού Εργαστηρίου «Πέτρος Μπουφέας» που εδρεύει στην Καλαμάτα, με κύριο αντικείμενο τις χημικές αναλύσεις οίνου, νερού και ελαιολάδου.
Έχει παρακολουθήσει αρκετά επιμορφωτικά σεμινάρια, με κυριότερα αυτά που σχετίζονται με τη Γευσιγνωσία οίνου και ελαιολάδου και τη Διασφάλιση Ποιότητας Τροφίμων. Επιπλέον, πραγματοποιεί παρουσιάσεις με θέμα την Οινολογία και τη Γευσιγνωσία κρασιών.
Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Οινολόγων. Αυτή τη στιγμή εκπονεί Μεταπτυχιακή Ειδίκευση στο ΕΑΠ με θέμα τη Διαχείριση Αποβλήτων. 
Από το 2013 είναι εκπαιδευτής του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ στο μάθημα «Οινολογία» στα τμήματα «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων» και «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας». Επίσης, είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτής ενηλίκων από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.#orizonStaff
Δείτε ακόμα

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΕΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΓΙΑΝΝΑΚΕΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΠΑΤΣΩΡΗ ΒΙΚΥ

ΠΑΠΑΤΣΩΡΗ ΒΙΚΥ

ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ

ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ

ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ

ΨΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΨΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να σας προσφέρει ακόμα πιο ποιοτική εκπαίδευση, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, με την εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Τάξης. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα κάνει τη διαδικασία μάθησης, όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο προσιτή, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές σας. Άλλωστε, το ζητούμενο για εμάς –τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ- ήταν, είναι και θα είναι να αποφοιτήσετε και να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-CLASS