ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Στέλεχος Ξενοδοχείου
ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ο Κωνσταντίνος Ανδριανόπουλος είναι πτυχιούχος του τμήματος ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ του ΑΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στη ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ από την Ε.Ε.Δ.Ε.
Έχει παρακολουθήσει δεκάδες επιμορφωτικά training sessions, καθώς και σεμινάρια εξειδίκευσης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Διαθέτει 25ετή επαγγελματική εμπειρία στο χώρο της Τουριστικής βιομηχανίας, έχοντας επανδρώσει διευθυντικές θέσεις και θέσεις ευθύνης, σε πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και της Μεσσηνίας.  
Από το 1995 δραστηριοποιείται  ως εκπαιδευτής ενηλίκων,  στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης στον τουρισμό και τον επισιτισμό. Έχει συνεργαστεί με δεκάδες εκπαιδευτικούς οργανισμούς και φορείς –  τόσο του δημόσιου, όσο και του ιδιωτικού τομέα, διαθέτοντας εκπαιδευτική εμπειρία χιλιάδων ωρών.   
Έχει εμπειρία ως Σύμβουλος Τουριστικών Επιχειρήσεων, έχοντας συμμετάσχει ως εξωτερικός συνεργάτης σε πολυάριθμα project.
Είναι εμπνευστής και συνδιοργανωτής της πρότυπης και πολυβραβευμένης εκπαιδευτικής δράσης του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, που υλοποιείται με απόλυτη επιτυχία, τα τελευταία τέσσερα έτη κι έχει εμπνεύσει και καταρτίσει περισσότερους από 4.500 εργαζόμενους & σπουδαστές από ολόκληρη την Ελλάδα.
Είναι μέλος της Ε.Ε.Δ.Ε και του ΔΡΑΤΕ κι έχει άριστη γνώση των πλέον διαδεδομένων ξενοδοχειακών μηχανογραφημένων εφαρμογών.
Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά και είναι ευτυχής πατέρας δύο αγοριών.Δείτε ακόμα

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΒΑΣΙΛΑΔΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΑΔΙΩΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑΚΕΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΓΙΑΝΝΑΚΕΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΠΟΥΦΕΑ ΣΥΛΒΙΑ

ΜΠΟΥΦΕΑ ΣΥΛΒΙΑ

ΠΑΠΑΤΣΩΡΗ ΒΙΚΥ

ΠΑΠΑΤΣΩΡΗ ΒΙΚΥ

ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ

ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ

ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ

ΨΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΨΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να σας προσφέρει ακόμα πιο ποιοτική εκπαίδευση, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, με την εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Τάξης. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα κάνει τη διαδικασία μάθησης, όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο προσιτή, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές σας. Άλλωστε, το ζητούμενο για εμάς –τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ- ήταν, είναι και θα είναι να αποφοιτήσετε και να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-CLASS