ΚΑΠΕΛΛΕ ΓΕΩΡΓΙΑ
#orizonStaff
Εκπαιδ. Σύμβουλος - Αγγλικά
ΚΑΠΕΛΛΕ ΓΕΩΡΓΙΑ
Η Γεωργία Καπελλέ γεννήθηκε στην Πάτρα και μεγάλωσε στην Καλαμάτα όπου και σπούδασε στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Έχει εκπαιδευτική εμπειρία τόσο στην Ελληνική όσο και στην Αγγλική Φιλολογία από το 2012 και έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων με έμφαση στην εκπαίδευση ενηλίκων. Θεωρεί πως όλοι μπορούν να μάθουν αρκεί να τους διδάξεις με τον τρόπο που τους ταιριάζει κι έτσι προσαρμόζει τη διδασκαλία της -όσο είναι δυνατόν- στα μέτρα του καθενός.
Από το 2017 εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικών στο ΙΕΚ Ορίζων και από το 2019 ασχολείται επίσης με τη διαχείριση του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης και των social media του ΙΕΚ (εάν έχετε νέες, καινοτόμες ιδέες πάνω σε αυτό το θέμα θα λατρέψει να τις ακούσει!).
Είναι επίσης, η Εκπαιδευτική Σύμβουλος του ΙΕΚ Ορίζων και απολαμβάνει ιδιαίτερα το γεγονός πως είναι αυτή, που πρώτη απ’ όλους θα καλωσορίσει τους νέους σπουδαστές και θα τους μεταδώσει τον ενθουσιασμό της για την σπουδαστική εμπειρία στο ΙΕΚ Ορίζων.
Τέλος, έχει επίσης εργαστεί και στον τομέα του Τουρισμού ως υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου και Αγγλόφωνη Τουριστική Συνοδός. Όταν τη συναντήσετε να τη χαιρετήσετε…Αγαπά να γνωρίζει κόσμο!#orizonStaff
Δείτε ακόμα

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΕΥΤΥΧΙΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΕΥΤΥΧΙΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΟΥΒΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΟΥΒΕΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΠΑΡΜΠΕΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΜΠΑΡΜΠΕΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

ΜΠΟΥΦΕΑ ΣΥΛΒΙΑ

ΜΠΟΥΦΕΑ ΣΥΛΒΙΑ

ΣΚΑΡΠΑΛΕΖΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΣΚΑΡΠΑΛΕΖΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΨΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΨΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να σας προσφέρει ακόμα πιο ποιοτική εκπαίδευση, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, με την εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Τάξης. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα κάνει τη διαδικασία μάθησης, όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο προσιτή, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές σας. Άλλωστε, το ζητούμενο για εμάς –τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ- ήταν, είναι και θα είναι να αποφοιτήσετε και να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-CLASS