ΓΙΑΝΝΑΚΕΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
#orizonStaff
Αγγλικά
ΓΙΑΝΝΑΚΕΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Η Τίνα Γιαννακέα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Μελβούρνη Αυστραλίας και είναι καθηγήτρια Αγγλικών. Έχει εργαστεί σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών και είναι εξετάστρια προφορικών για  πτυχία  των επιπέδων B1, B2, C1,C2 σύμφωνα με το Common European Framework.
Εργάζεται από το 1999 και έχει ασχοληθεί με όλα τα επίπεδα διδασκαλίας Αγγλικών από νηπιαγωγείο έως και ενήλικες. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κατάρτισης  στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Το 2008 σε ένα ταξίδι στην Αγγλία με 20 μαθητές της ένιωσε πολύ περήφανη που τα παιδιά αυτά τοποθετήθηκαν στα τμήματα προχωρημένων του πανεπιστημίου όπου θα παρακολουθούσαν μαθήματα με παιδιά από άλλες χώρες της Ευρώπης. Τα τελευταία χρόνια έχει δει σαν πρόκληση τη διδασκαλία ενηλίκων.
Μετά από μια σειρά Adult Teaching Courses στην Αθήνα αποφάσισε ότι ήθελε να βοηθήσει ενήλικες να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός πτυχίου ,που δεν είχαν πάρει σε μικρότερη ηλικία, αλλά συγχρόνως να αγαπήσουν την Αγγλική γλώσσα με πιο διασκεδαστικούς και σύγχρονους τρόπους διδασκαλίας. Αυτό ακριβώς θέλει να μεταφέρει και στους σπουδαστές του ΙΕΚ Ορίζων, να τους αρέσουν τα Αγγλικά αλλά και να μάθουν όσα τους χρειάζονται στην ειδικότητά τους.
Όμως δεν έχει σταματήσει να είναι και με τα μικρότερα παιδιά στα οποία μέσα από τραγούδια, παιχνίδια και δραστηριότητες θέλει να ξεχνάνε ότι κάνουν μάθημα. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτής ενηλίκων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.#orizonStaff
Δείτε ακόμα

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΑΛΦΑΚΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

ΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΛΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΠΟΥΦΕΑ ΣΥΛΒΙΑ

ΜΠΟΥΦΕΑ ΣΥΛΒΙΑ

ΠΑΠΑΤΣΩΡΗ ΒΙΚΥ

ΠΑΠΑΤΣΩΡΗ ΒΙΚΥ

ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ

ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ

ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΗ

ΨΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΨΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να σας προσφέρει ακόμα πιο ποιοτική εκπαίδευση, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, με την εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Τάξης. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα κάνει τη διαδικασία μάθησης, όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο προσιτή, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές σας. Άλλωστε, το ζητούμενο για εμάς –τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ- ήταν, είναι και θα είναι να αποφοιτήσετε και να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-CLASS