ΔΑΛΚΑΦΟΥΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
#orizonStaff
Αρτοποιός
ΔΑΛΚΑΦΟΥΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο Παναγιώτης Δαλκαφούκης γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας. Σε ηλικία 18 ετών επέστρεψε στην Αθήνα για σπουδές στην ειδικότητα της Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής.
Μυήθηκε στο επάγγελμα από τα 13 του χρόνια στο πλάι του αδερφού του, μα η οικογενειακή παράδοση στην αρτοποιία δεν σταματά εκεί, καθώς και ο παππούς του ήταν αρτοποιός. Είναι ιδιοκτήτης ομώνυμης επιχείρησης αρτοποιίας – ζαχαροπλαστικής στο Ζευγολατιό Μεσσηνίας από το 2013 και το 2020 είχε την χαρά να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Διαβολίτσι.
Παρακολουθεί πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων κάθε χρόνο και δεν ξεχνά ποτέ πως η Αρτοποιία δεν είναι απλώς ένα επάγγελμα αλλά…μεράκι!#orizonStaff
Δείτε ακόμα

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΕΥΤΥΧΙΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΕΥΤΥΧΙΑΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΣΕΙΡΙΟΣ

ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΣΕΙΡΙΟΣ

ΚΑΠΕΛΛΕ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΚΑΠΕΛΛΕ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΨΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΨΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να σας προσφέρει ακόμα πιο ποιοτική εκπαίδευση, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, με την εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Τάξης. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα κάνει τη διαδικασία μάθησης, όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο προσιτή, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές σας. Άλλωστε, το ζητούμενο για εμάς –τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ- ήταν, είναι και θα είναι να αποφοιτήσετε και να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-CLASS