papel logo.png
Μιλώ Καλά Ελληνικά
ΚΔΒΜ Ορίζων
Το να μιλάει κάποιος τη γλώσσα της χώρας στην οποία ζει με άνεση και το να καταλαβαίνει τι λένε οι άλλοι είτε σε επίπεδο εργασιακό αλλά είτε και σε οικογενειακό και συλλογικό του δίνει μια αυτοπεποίθηση και τη δυνατότητα συμμετοχής σε δράσεις κοινωνικές και πολιτικές.
Πρόγραμμα
Μιλώ Καλά Ελληνικά
Το να μιλάει κάποιος τη γλώσσα της χώρας στην οποία ζει με άνεση και το να καταλαβαίνει τι λένε οι άλλοι είτε σε επίπεδο εργασιακό αλλά είτε και σε οικογενειακό και συλλογικό του δίνει μια αυτοπεποίθηση και τη δυνατότητα συμμετοχής σε δράσεις κοινωνικές και πολιτικές. Με άλλα λόγια η γνώση της ελληνικής γλώσσας για όλους όσοι ζουν στην Ελλάδα αλλά δεν έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα και δεν έχουν μάθει την ελληνική ως μητρική τους γλώσσα μπορεί να τους βοηθήσει να ενταχθούν ομαλά στο κοινωνικό γίγνεσθαι, να βρουν τη δουλειά που επιθυμούν και είναι σε θέση να κάνουν, να στηρίξουν τις οικογένειές τους και ιδιαιτέρως τα παιδιά τους κατά την εκπαίδευσή τους και ακόμα να γίνουν ενεργοί πολίτες και να αποκτήσουν μια αξιοπρεπή κοινωνική θέση και γενικότερα μια ευημερία.
Το πρόγραμμα «Επικοινωνώ καλά στα Ελληνικά» απευθύνεται σε:
 • ενήλικες εργαζόμενους και μη
 • μετανάστες και επαναπατριζόμενους
 • επαγγελματίες
 • τουρίστες, επισκέπτες
 • κατοίκους του εξωτερικού που έχουν καταγωγή ή ρίζες ελληνικές
 • δασκάλους και εκπαιδευτές της ελληνικής γλώσσας στο εξωτερικό
 • και όλους όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν την ελληνική γλώσσα
Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόγραμμα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας με τίτλο “I Can Speak Greek Well” υλοποιήθηκε το 2023 σε συνεργασία του ΙΕΚ-ΚΔΒΜ Ορίζων με το Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του University of South Florida.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Έχουμε καθιερώσει μια ζωντανή διαδικτυακή συνάντηση αξιολόγησης προεγγραφής που θα μας επιτρέψει να προσδιορίσουμε το τρέχον επίπεδο εξοικείωσης κάθε συμμετέχοντα με την Ελληνική Γλώσσα. Κάθε ενδιαφερόμενος μέσω προφορικών και γραπτών τεστ κατατάσσεται στο αντίστοιχο επίπεδο: Αρχαρίων, Μέσου Επιπέδου, Προχωρημένων.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 8 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 80 ώρες. Η σύγχρονη είναι 32 ώρες και η ασύγχρονη εκπαίδευση είναι 48 ώρες. Η σύγχρονη εκπαίδευση περιλαμβάνει ώρες άμεσης επικοινωνίας με τον εκπαιδευτή για την επίλυση αποριών, διάλογο, προφορική εξάσκηση και αξιολόγηση των ασκήσεων που έχουν δοθεί. Η προσαρμογή στις απαιτήσεις κάθε εκπαιδευόμενου ενδυναμώνεται και από τις ώρες της σύγχρονης διδασκαλίας που έχουμε ενσωματώσει στο πρόγραμμα.

ΚΟΣΤΟΣ

Το κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα 480€ ενώ παρέχεται η δυνατότητα δόσεων.
 • Προκαταβολή: 100€
 • 1η δόση: 100€
 • 2η δόση: 100€
 • 3η δόση: 90€
 • 4η δόση: 90€

Για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για το πρόγραμμα "Μιλώ καλά Ελληνικά" παρακαλώ συμπληρώστε την Φόρμα Εγγραφής

Έναρξη: 22 Ιανουαρίου 2024

Λήξη: 11 Μαρτίου 2024

Με μια Ματιά

Διάρκεια8 εβδομάδες
ΕμπειρίαΔε χρειάζεται
Πιστοποίηση
Κόστος480
Προκαταβολή100
Τρόπος Εξόφλησης1η δόση: 100€, 2η δόση: 100€, 3η δόση: 90€, 4η δόση: 90€
Έχετε ερωτήσεις;
Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας ακαδημαϊκός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Άλλα Σεμινάρια

elinp_logo.png
Πιστοποίηση Γνώσης Υπολογιστών
Πιστοποίηση Γνώσης Υπολογιστών
Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΚΔΒΜ Ορίζων, αναγνωρισμένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από το Υπουργείο Παιδείας, παρέχει εξ αποστάσεως ασύγχρονη εκπαίδευση και πιστοποίηση Γνώσεων Χειρισμού Η/Υ BASIC PLUS, με αναγνωρισμένη μοριοδότηση από τον Α.Σ.Ε.Π.
Πιστοποίηση Γνώσης Υπολογιστών
Πιστοποίηση Γνώσης Υπολογιστών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να σας προσφέρει ακόμα πιο ποιοτική εκπαίδευση, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, με την εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Τάξης. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα κάνει τη διαδικασία μάθησης, όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο προσιτή, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές σας. Άλλωστε, το ζητούμενο για εμάς –τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ- ήταν, είναι και θα είναι να αποφοιτήσετε και να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-CLASS