Σεμινάριο “Εισαγωγή στην Παραδοσιακή Κρητική Κουζίνα”
Σεμινάριο “Εισαγωγή στην Παραδοσιακή Κρητική Κουζίνα”
Σεμινάριο με θέμα “Εισαγωγή στην παραδοσιακή Κρητική κουζίνα” πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ.
Εισηγητής του συγκεκριμένου σεμιναρίου ήταν ο chef Παπανικολάου Ηλίας και πήραν μέρος σε αυτό οι δευτεροετής σπουδαστές της ειδικότητας “Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)”.
Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να ανακαλύψουν τα μυστικά της κρητικής κουζίνας και να γευτούν τις παρακάτω παρασκευές:
  • Ντάκος από χαρουποπαξίμαδα με φρέσκια ντομάτα/ ξινομυζήθρα/κάπαρη και φρέσκια ρίγανη
  • Μανίτες στιφάδο με κάστανα/μοσχοκάρφι και κανέλα
  • Χανιώτικο γαμοπίλαφο
  • Χοχλιοί μπουμπουριστοί με χωριάτικο ξύδι και αρισμαρί
  • Αρνάκι φρικασέ αυγολέμονο με σταμναγκάθι και θυμαρορίγανη

Φωτογραφικό Υλικό



Δείτε ακόμα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
Το Ιδιωτικό ΙΣΑΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να σας προσφέρει ακόμα πιο ποιοτική εκπαίδευση, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, με την εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Τάξης. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα κάνει τη διαδικασία μάθησης, όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο προσιτή, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές σας. Άλλωστε, το ζητούμενο για εμάς –τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΣΑΕΚ- ήταν, είναι και θα είναι να αποφοιτήσετε και να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-CLASS