Την Παρασκευή 24/2/2023, οι σπουδαστές Μαγειρικής της σχολής μας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα 𝗰𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝘄𝗼𝗿𝗸𝘀𝗵𝗼𝗽 με θέμα: «Πιάτα ελληνικής κουζίνας στο menu à la carte».
Τι θέση έχει η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα στο à la carte menu ενός εστιατορίου;
Σύγχρονο plating παραδοσιακών πιάτων.
Ήταν μόνο κάποια από τα topics του workshop.
Εισηγητές, ήταν δύο παλιοί γνώριμοι της Σχολής μας, oι απόφοιτοί μας, Νίκος Οικονομόπουλος και Γιώργος Λιανός.
Κατά τη διάρκεια του workshop, οι σπουδαστές μας μυήθηκαν σε νέες μαγειρικές τεχνικές και συζήτησαν με τους αποφοίτους μας για την μαγειρική τους πορεία.
Τέτοιες συνεργασίες μόνο περηφάνια μπορούν να μας κάνουν να αισθανθούμε!