Μετά από την σπουδαία εμφάνιση στον προκριματικό της Καλαμάτας, κατακτώντας 2 από τις 6 θέσεις που οδηγούσαν στον τελικό, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ ανέβασαν τον πήχη της μαγειρικής με τις πρωτότυπες σαλάτες τους. Ο Γιώργος Παναγής κατέκτησε την 1η θέση, ενώ ο Δημήτρης Καραμπίλας πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση!
Ο χρυσός νικητής Γιώργος Παναγής ετοίμασε και παρουσίασε σαλάτα με ροδοπέταλα παντζαριού μαρινέ με μαραθόσπορο, ρόδι, γλυκολέμονο και τραγανή σύνθεση από φυστίκια Αιγίνης, αρσενικό Νάξου, φρέσκα μύρτιλα, κερήθρα και πούδρα από βασιλομανίταρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη της κριτικής επιτροπής απαρτίζονταν από σπουδαίους και καταξιωμένους chefs όπως οι: Αλέξανδρος Παπανδρέου, Γιάννης Λουκάκος, Ιάκωβος Απέργης, Στέλιος Μπαρμπέας και Νίκος Κονδύλης.
Εμείς στο ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα στους σπουδαστές μας στηρίζοντάς τους σε κάθε βήμα οικοδόμησης γνώσης, εμπειρίας και διακρίσεων. Οι διακρίσεις είναι δικές τους και η περηφάνεια δική μας. Συγχαρητήρια στον Γιώργο και τον Δημήτρη και τους ευχόμαστε ολόψυχα πάντα επιτυχίες!