ΔΙΜΙΖΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
#orizonStaff
Φιλόλογος - Ηθοποιός
ΔΙΜΙΖΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Με σπουδές στο τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών του Παν/μιου Πελ/νησου, Ιστορία, Αρχαιολογία και Διαχείριση Πολιτισμικών Αγαθών, ενώ κατέχει και πτυχίο από το Θέατρο Τέχνης, Κ.Κουν.
Πολύ νωρίς άρχισε να δουλεύει ως θεατροπαιδαγωγός με ομάδες παιδιών και εφήβων. Είναι μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου για το θέατρο στην Εκπαίδευση και εκπαιδεύει εκπαιδευτικούς στη τέχνη του Εκπαιδευτικού Δράματος ως εργαλείο για μια καινοτόμα και ολιστική παιδαγωγική προσέγγιση.
Έγραψε και σκηνοθέτησε έργα με παιδιά και για παιδιά. Έχει συνεργαστεί με το θέατρο Τέχνης, το ΔηΠεθε Καλαμάτας, την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας, το Καλλιτεχνικό Στέκι.
Εργάζεται στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά ως Συντονίστρια Ακαδημαϊκού Σχεδιασμού και υλοποιεί το πρόγραμμα της Φιλαναγνωσίας για όλες τις τάξεις του Δημοτικού και το πρόγραμμα Arts για τις 3 τάξεις του Γυμνασίου.
Εμψυχώνει ομάδες λογοτεχνίας και δημιουργικής γραφής και διδάσκει Παιδική Λογοτεχνία και Κουκλοθέατρο στο ΙΕΚ Ορίζων στο τμήμα Βρεφονηπιοκόμων.#orizonStaff
Δείτε ακόμα

PSARRAS DIMITRIS

PSARRAS DIMITRIS

SIAMANTZOURA IOANNA

SIAMANTZOURA IOANNA

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

FOLLE-ΑΛΕΠΗ ΚΑΡΟΛΑ

FOLLE-ΑΛΕΠΗ ΚΑΡΟΛΑ

ΠΟΛΙΤΗ ΕΦΗ

ΠΟΛΙΤΗ ΕΦΗ

ΚΟΡΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΚΟΡΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΤΣΟΥΓΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΤΣΟΥΓΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΕΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΓΙΑΝΝΑΚΕΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να σας προσφέρει ακόμα πιο ποιοτική εκπαίδευση, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, με την εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Τάξης. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα κάνει τη διαδικασία μάθησης, όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο προσιτή, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές σας. Άλλωστε, το ζητούμενο για εμάς –τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ- ήταν, είναι και θα είναι να αποφοιτήσετε και να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-CLASS