Μοντέρνα Γλυκά Ζαχαροπλαστείου
ΚΔΒΜ Ορίζων
Το ΚΔΒΜ Ορίζων, έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες της εποχής, υλοποιεί το on demand διαδικτυακό σεμινάριο “Μοντέρνα γλυκά ζαχαροπλαστείου”, το οποίο αποτελείται από τρεις ενότητες: α) Τάρτες, β) Τούρτες, γ) Πάστες. Υπάρχει δυνατότητα αγοράς του πλήρους πακέτου (δηλ. και των τριών ενοτήτων) αλλά και μίας μεμονωμένης ενότητας (π.χ μόνο τις πάστες).
Seminar
Μοντέρνα Γλυκά Ζαχαροπλαστείου

Μοντέρνα Γλυκά Ζαχαροπλαστείου

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Η Zαχαροπλαστική αποτελεί μια πραγματική Τέχνη. Παράλληλα όμως, οι εξελίξεις τόσο σε δημιουργικό όσο και σε τεχνικό επίπεδο, τρέχουν συνεχώς. Το γεγονός αυτό, καθιστά απαραίτητη την διαρκή επιμόρφωση των ζαχαροπλαστών, με σκοπό να παραμένουν ενημερωμένοι για τις νέες τάσεις στον κλάδο τους.
Το ΚΔΒΜ Ορίζων, έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες της εποχής, υλοποιεί το on demand διαδικτυακό σεμινάριο “Μοντέρνα γλυκά ζαχαροπλαστείου”, το οποίο αποτελείται από τρεις ενότητες: α) Τάρτες, β) Τούρτες, γ) Πάστες. Υπάρχει δυνατότητα αγοράς του πλήρους πακέτου (δηλ. και των τριών ενοτήτων) αλλά και μίας μεμονωμένης ενότητας (π.χ μόνο τις πάστες). Εισηγητές του σεμιναρίου είναι οι καταξιωμένοι pastry chefs: κ. Μανιάτη Δήμητρα και κ. Κυριακόπουλος Κων/νος. Η μακρόχρονη εμπειρία τους, καθώς και η τρέχουσα θέση εργασίας τους στο πολυτελές ξενοδοχείο Costa Navarino, τους καθιστά παραπάνω από ικανούς να μεταλαμπαδεύσουν σημαντικές γνώσεις πάνω στα γλυκά του σήμερα.

In a Nutshell

Duration
ExperienceΔε χρειάζεται
Certification
Deposit Amount100
Payment Method75€ x 2 δόσεις
Got Questions?
Fill up the contact form and an academic advisor will reach out to you shortly.

View more seminars

acta_logo.png
Professional Confectionery - Level 1
Professional Confectionery - Level 1
In addition to a technical profession, Pastry is a real Art.With the imagination and creativity to lead but also the discipline to play an important role, pastry chef undertakes the proper operation of the pastry shop, a food unit.
Professional Confectionery - Level 1
Professional Confectionery - Level 1
acta_logo.png
Professional Cooking - Level 1
Professional Cooking - Level 1
The KDMB Orizon implements the hands on educational program “Professional Cooking”, with the aim of introducing the trainees to the secrets of professional cooking. The lessons take place in the fully equipped laboratory of IEK Orizon.
Professional Cooking - Level 1
Professional Cooking - Level 1
Μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα Γλυκά – Επίπεδο Advanced
Μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα Γλυκά – Επίπεδο Advanced
Το ΚΔΒΜ Ορίζων πραγματοποιεί νέο καινοτόμο σεμινάριο με θέμα “Μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα Γλυκά – Επίπεδο Advanced” με εισηγήτρια την pastry chef Βένια Φλέσσα. Η εκπαιδεύτρια μας και μεγάλη νικήτρια του Bake Off Greece θα μας μυήσει σε νέες τεχνικές και Χριστουγεννιάτικα γλυκά με βάση την Μοντέρνα Γαλλική Patisserie. Τρείς διαφορετικές προτάσεις για τη βιτρίνα σας… Μη χάσετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε τα φετινά Χριστούγεννα!
Μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα Γλυκά – Επίπεδο Advanced
Μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα Γλυκά – Επίπεδο Advanced
efet_logo.jpg
Υγιεινή Τροφίμων
Υγιεινή Τροφίμων
Το ΚΔΒΜ Ορίζων σε συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), υλοποιεί προγράμματα κατάρτισης Επιπέδου 1 «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων».
Υγιεινή Τροφίμων
Υγιεινή Τροφίμων