acta_logo.png
Οροφοκομία
ΚΔΒΜ Ορίζων
Λίγα είναι τα επαγγέλματα στον τουριστικό κλάδο που έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση  όπως  αυτό του housekeeper. O περισσότεροι  πιστεύουν  ότι  αυτό το επάγγελμα, αφορά μόνο γυναίκες που έχουν σαν αποκλειστική αρμοδιότητα την καθαριότητα του Ξενοδοχείου. Ωστόσο, το επάγγελμα του housekeeper, σύμφωνα με τις απόψεις ειδικών, είναι αυτό μέσα από το οποίο διακρίνονται και προάγονται τα ανώτερα διοικητικά στελέχη.
Οροφοκομία

Οροφοκομία

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Λίγα, είναι τα επαγγέλματα στον τουριστικό κλάδο που έχουν τόσο μεγάλη ζήτηση  όπως  αυτό του housekeeper. O περισσότεροι  πιστεύουν  ότι  αυτό το επάγγελμα,  αφορά μόνο γυναίκες που έχουν σαν αποκλειστική αρμοδιότητα την καθαριότητα του Ξενοδοχείου. Ωστόσο, το επάγγελμα του housekeeper, σύμφωνα με τις απόψεις ειδικών, είναι αυτό μέσα από το οποίο διακρίνονται και προάγονται τα ανώτερα διοικητικά στελέχη.
Η ραγδαία ανάπτυξη και η διεθνής εξάπλωση της τουριστικής βιομηχανίας, ήταν η αφορμή για τη δημιουργία πολλών νέων ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων και τη συνεχή ζήτηση για έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό.
Στον κεντρικό άξονα του ξενοδοχείου βρίσκεται η οροφοκομία (Housekeeping) και το προσωπικό που τη στελεχώνει. Από τη στιγμή που οι πελάτες κάνουν κρατήσεις και φτάνουν σε ένα κατάλυμα, μέχρι την ώρα που αναχωρούν, οι υπάλληλοι της οροφοκομίας, παίζουν σπουδαίο ρόλο στην ικανοποίηση των αναγκών τους.
Η οροφοκομία, προσφέροντας αποτελεσματικά όλες τις παραπάνω υπηρεσίες, βοηθάει το ξενοδοχείο να ικανοποιεί τους πελάτες του. Έτσι, ενώ το ανεκπαίδευτο προσωπικό μπορεί να διώξει την πελατεία, απεναντίας, οι εκπαιδευμένοι, ικανοί και ευγενικοί υπάλληλοι μπορούν να πετύχουν ώστε η παραμονή του πελάτη να είναι από την αρχή ευχάριστη και να φροντίσουν ώστε να παραμείνει ευχάριστη ως το τέλος.

Σε ποιους απευθύνεται

  • Σε όσους εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα της οροφοκομίας σε ξενοδοχειακές ή λοιπές τουριστικές επιχειρήσεις
  • Σε έμπειρους επαγγελματίες, οι οποίοι θέλουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να ενισχύσουν τα προσόντα τους
  • Σε σπουδαστές – απόφοιτους τουριστικών σχολών
  • Σε άνεργους κάθε ηλικίας που επιθυμούν να εργαστούν στον τομέα της οροφοκομίας σε ξενοδοχειακές ή λοιπές τουριστικές επιχειρήσεις
  • Εκπαιδευτικοί Στόχοι
  • Στόχος του προγράμματος είναι να δημιουργήσει πλήρως καταρτισμένους επαγγελματίες στον τομέα της οροφοκομίας, δίνοντάς τους όλες τις τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις που απαιτούνται για να εργαστούν με επιτυχία στον τομέα αυτό, αλλά και να εμπλουτίσει τις γνώσεις των ήδη εργαζόμενων οροφοκόμων.

Με μια Ματιά

Διάρκεια3 μήνες / 150 ώρες (σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκατάρτισης & πρακτικής άσκησης)
ΕμπειρίαΔε χρειάζεται
Πιστοποίηση
Κόστος350
Προκαταβολή50
Έχετε ερωτήσεις;
Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας ακαδημαϊκός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Άλλα Σεμινάρια

acta_logo.png
Barista
Barista
Ο Barista, είναι το στέλεχος εκείνο που αναλαμβάνει τη διαχείριση, την οργάνωση και την λειτουργία του τμήματος καφέ, μιας επισιτιστικής επιχείρησης. Αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα επαγγέλματα με την μεγαλύτερη άνθιση στην εποχή μας!
Barista
Barista
acta_logo.png
Bartending
Bartending
Το σεμινάριο “Bartending Level 1” έχει ως κύριο στόχο τόσο την επιμόρφωση όσο και την επαγγελματική εξέλιξη όσων επιλέγουν το γοητευτικό αλλά και απαιτητικό επάγγελμα του bartender. 
Bartending
Bartending
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να σας προσφέρει ακόμα πιο ποιοτική εκπαίδευση, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, με την εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Τάξης. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα κάνει τη διαδικασία μάθησης, όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο προσιτή, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές σας. Άλλωστε, το ζητούμενο για εμάς –τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ- ήταν, είναι και θα είναι να αποφοιτήσετε και να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-CLASS