Christmas Menu
ΚΔΒΜ Ορίζων
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η εορταστική διάθεση ανεβαίνει στα ύψη! Εσείς έχετε αποφασίσει από τι θα αποτελείται το εορταστικό menu σας;
Christmas Menu

Christmas Menu

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Ημερομηνία: Δευτέρα 13/12/202
Ώρα: 16:00 – 21:00
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η εορταστική διάθεση ανεβαίνει στα ύψη! Εσείς έχετε αποφασίσει από τι θα αποτελείται το εορταστικό menu σας; O chef Στέλιος Μπαρμπέας είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια! Στο 5ωρο σεμινάριο “Christmas Menu” θα σας δείξει βήμα-βήμα πώς να προετοιμάσετε ένα menu τριών πιάτων που θα μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους σας! Τρεις εύκολες και νόστιμες συνταγές που ΟΛΟΙ μπορούν να πετύχουν στο σπίτι τους!

Σε ποιους απευθύνεται

  • Σε αρχάριους ή/και λάτρεις της μαγειρικής που θέλουν να εντυπωσιάσουν στο φετινό ρεβεγιόν
  • Σε σπουδαστές – απόφοιτους μαγειρικών σχολών
  • Σε επαγγελματίες μάγειρες που επιθυμούν να επιμορφωθούν
  • Σε επιχειρηματίες του κλάδου που επιθυμούν να εκπαιδευτούν οι ίδιοι ή το προσωπικό τους

In a Nutshell

Duration5 hours
ExperienceΔε χρειάζεται
Certification
Got Questions?
Fill up the contact form and an academic advisor will reach out to you shortly.

View more seminars

efet_logo.jpg
Υγιεινή Τροφίμων
Υγιεινή Τροφίμων
Το ΚΔΒΜ Ορίζων σε συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), υλοποιεί προγράμματα κατάρτισης Επιπέδου 1 «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων».
Υγιεινή Τροφίμων
Υγιεινή Τροφίμων
acta_logo.png
Professional Confectionery - Level 1
Professional Confectionery - Level 1
In addition to a technical profession, Pastry is a real Art.With the imagination and creativity to lead but also the discipline to play an important role, pastry chef undertakes the proper operation of the pastry shop, a food unit.
Professional Confectionery - Level 1
Professional Confectionery - Level 1
acta_logo.png
Professional Bakery - Level 1
Professional Bakery - Level 1
Professional Bakery nowadays is an ever-evolving industry that offers more and more jobs. A professional baker should have a very good knowledge of bakery techniques but also be armed with discipline, consistency and of course creativity.
Professional Bakery - Level 1
Professional Bakery - Level 1
acta_logo.png
Professional Cooking - Level 1
Professional Cooking - Level 1
The KDMB Orizon implements the hands on educational program “Professional Cooking”, with the aim of introducing the trainees to the secrets of professional cooking. The lessons take place in the fully equipped laboratory of IEK Orizon.
Professional Cooking - Level 1
Professional Cooking - Level 1
Premium Κρέατα
Premium Κρέατα
O Artisan Butcher, BBQ Chef, Διαχειριστής και μέλος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών, κ. Αναστάσιος Σπυρόπουλος, θα μας αποκαλύψει με μαεστρία και τέχνη όλα τα μυστικά που αφορούν τα premium κρέατα. Θα μυηθούμε στις διαφορετικές κοπές και τις τεχνικές διαχείρισης των prime beef και όλα αυτά…δίπλα στον master του είδους!
Premium Κρέατα
Premium Κρέατα