ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
#orizonStaff
Nηπιαγωγός
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Η Χριστίνα Κωνσταντοπούλου είναι νηπιαγωγός. Αποφοίτησε το 2014 από το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η.) του Πανεπιστημίου Πατρών. Από το 2017 εργάζεται ως νηπιαγωγός στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά στην Καλαμάτα.
Τα τελευταία τέσσερα χρόνια εξειδικεύεται σε εκπαιδευτικά προγράμματα “STEΑM” [Science, Technology, Engineering, Art and Mathematics] για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Από το 2021 ανήκει στην οικογένεια της Lego Education Academy και συνεχίζει να επιμορφώνεται σε προγράμματα καινοτομίας και εκπαίδευσης. Από το 2018 ασχολείται με την Εκπαίδευση Ενηλίκων.
Από το 2018 συνεργάζεται με το ΙΕΚ Ορίζων (Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης), στο Τμήμα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, ως εκπαιδεύτρια. Το 2021 με την ομάδα Steam των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, εφάρμοσε και υλοποίησε πρόγραμμα εκπαίδευσης ενηλίκων με τίτλο «Εκπαίδευση STEAM-Σύγχρονες μορφές Μάθησης».#orizonStaff
Δείτε ακόμα

FOLLE-ΑΛΕΠΗ ΚΑΡΟΛΑ

FOLLE-ΑΛΕΠΗ ΚΑΡΟΛΑ

ΓΙΑΝΝΑΚΕΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΓΙΑΝΝΑΚΕΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΔΙΜΙΖΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΔΙΜΙΖΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΟΡΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΚΟΡΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΠΟΛΙΤΗ ΕΦΗ

ΠΟΛΙΤΗ ΕΦΗ

ΣΙΑΜΑΝΤΖΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΣΙΑΜΑΝΤΖΟΥΡΑ ΙΩΑΝΝΑ

ΤΣΟΥΓΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΤΣΟΥΓΚΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΨΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΨΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να σας προσφέρει ακόμα πιο ποιοτική εκπαίδευση, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, με την εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Τάξης. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα κάνει τη διαδικασία μάθησης, όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο προσιτή, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές σας. Άλλωστε, το ζητούμενο για εμάς –τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ- ήταν, είναι και θα είναι να αποφοιτήσετε και να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-CLASS