Premium Κρέατα
ΚΔΒΜ Ορίζων
O Artisan Butcher, BBQ Chef, Διαχειριστής και μέλος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών, κ. Αναστάσιος Σπυρόπουλος, θα μας αποκαλύψει με μαεστρία και τέχνη όλα τα μυστικά που αφορούν τα premium κρέατα. Θα μυηθούμε στις διαφορετικές κοπές και τις τεχνικές διαχείρισης των prime beef και όλα αυτά…δίπλα στον master του είδους!
Σεμινάριο
Premium Κρέατα

Premium Κρέατα

Πληροφορίες Σεμιναρίου

O Artisan Butcher, BBQ Chef, Διαχειριστής και μέλος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών, κ. Αναστάσιος Σπυρόπουλος, θα μας αποκαλύψει με μαεστρία και τέχνη όλα τα μυστικά που αφορούν τα premium κρέατα. Θα μυηθούμε στις διαφορετικές κοπές και τις τεχνικές διαχείρισης των prime beef και όλα αυτά…δίπλα στον master του είδους!

Σε ποιους απευθύνεται

  • Σε επαγγελματίες κρεοπώλες που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους
  • Σε επαγγελματίες μάγειρες - Chef
  • Σε F&B Managers εστιατορίων και ξενοδοχειακών μονάδων

Με μια Ματιά

Διάρκεια4 ώρες
ΕμπειρίαΔε χρειάζεται
Πιστοποίηση
Προκαταβολή50
Τρόπος Εξόφλησης70€ x 1 δόση
Έχετε ερωτήσεις;
Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας ακαδημαϊκός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Άλλα Σεμινάρια

sxoli_kreatos_logo.jpg
Σχολή Κρέατος
Σχολή Κρέατος
Η Σχολή Κρέατος Μπατσολάκης σε συνεργασία με το ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ, ξεκινάει το νέο κύκλο μαθημάτων για την Πιστοποίηση Κρεοπώλη στην Καλαμάτα.
Σχολή Κρέατος
Σχολή Κρέατος
acta_logo.png
Επαγγελματική Μαγειρική - Επίπεδο 1
Επαγγελματική Μαγειρική - Επίπεδο 1
Το ΚΔΒΜ Ορίζων υλοποιεί το hands on εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Professional Cooking”, με σκοπό να μυήσει τους καταρτιζόμενους στα μυστικά της επαγγελματικής μαγειρικής. Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο του ΙΕΚ Ορίζων.
Επαγγελματική Μαγειρική - Επίπεδο 1
Επαγγελματική Μαγειρική - Επίπεδο 1
acta_logo.png
Επαγγελματική Zαχαροπλαστική - Επίπεδο 1
Επαγγελματική Zαχαροπλαστική - Επίπεδο 1
Η Zαχαροπλαστική εκτός από ένα τεχνικό επάγγελμα, αποτελεί και πραγματική Τέχνη. Με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα να πρωτοστατούν αλλά και την πειθαρχία να παίζει σημαντικό ρόλο, ο pastry chef αναλαμβάνει την εύρυθμη λειτουργία τoυ ζαχαροπλαστείου, μιας επισιτιστικής μονάδας.
Επαγγελματική Zαχαροπλαστική - Επίπεδο 1
Επαγγελματική Zαχαροπλαστική - Επίπεδο 1
Μοντέρνα Γλυκά Ζαχαροπλαστείου
Μοντέρνα Γλυκά Ζαχαροπλαστείου
Το ΚΔΒΜ Ορίζων, έχοντας αφουγκραστεί τις ανάγκες της εποχής, υλοποιεί το on demand διαδικτυακό σεμινάριο “Μοντέρνα γλυκά ζαχαροπλαστείου”, το οποίο αποτελείται από τρεις ενότητες: α) Τάρτες, β) Τούρτες, γ) Πάστες. Υπάρχει δυνατότητα αγοράς του πλήρους πακέτου (δηλ. και των τριών ενοτήτων) αλλά και μίας μεμονωμένης ενότητας (π.χ μόνο τις πάστες).
Μοντέρνα Γλυκά Ζαχαροπλαστείου
Μοντέρνα Γλυκά Ζαχαροπλαστείου
Μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα Γλυκά – Επίπεδο Advanced
Μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα Γλυκά – Επίπεδο Advanced
Το ΚΔΒΜ Ορίζων πραγματοποιεί νέο καινοτόμο σεμινάριο με θέμα “Μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα Γλυκά – Επίπεδο Advanced” με εισηγήτρια την pastry chef Βένια Φλέσσα. Η εκπαιδεύτρια μας και μεγάλη νικήτρια του Bake Off Greece θα μας μυήσει σε νέες τεχνικές και Χριστουγεννιάτικα γλυκά με βάση την Μοντέρνα Γαλλική Patisserie. Τρείς διαφορετικές προτάσεις για τη βιτρίνα σας… Μη χάσετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε τα φετινά Χριστούγεννα!
Μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα Γλυκά – Επίπεδο Advanced
Μοντέρνα Χριστουγεννιάτικα Γλυκά – Επίπεδο Advanced
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να σας προσφέρει ακόμα πιο ποιοτική εκπαίδευση, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, με την εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Τάξης. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα κάνει τη διαδικασία μάθησης, όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο προσιτή, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές σας. Άλλωστε, το ζητούμενο για εμάς –τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ- ήταν, είναι και θα είναι να αποφοιτήσετε και να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-CLASS