Christmas Menu
ΚΔΒΜ Ορίζων
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η εορταστική διάθεση ανεβαίνει στα ύψη! Εσείς έχετε αποφασίσει από τι θα αποτελείται το εορταστικό menu σας;
Christmas Menu

Christmas Menu

Πληροφορίες Σεμιναρίου

Ημερομηνία: Δευτέρα 13/12/202
Ώρα: 16:00 – 21:00
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η εορταστική διάθεση ανεβαίνει στα ύψη! Εσείς έχετε αποφασίσει από τι θα αποτελείται το εορταστικό menu σας; O chef Στέλιος Μπαρμπέας είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια! Στο 5ωρο σεμινάριο “Christmas Menu” θα σας δείξει βήμα-βήμα πώς να προετοιμάσετε ένα menu τριών πιάτων που θα μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους σας! Τρεις εύκολες και νόστιμες συνταγές που ΟΛΟΙ μπορούν να πετύχουν στο σπίτι τους!

Σε ποιους απευθύνεται

  • Σε αρχάριους ή/και λάτρεις της μαγειρικής που θέλουν να εντυπωσιάσουν στο φετινό ρεβεγιόν
  • Σε σπουδαστές – απόφοιτους μαγειρικών σχολών
  • Σε επαγγελματίες μάγειρες που επιθυμούν να επιμορφωθούν
  • Σε επιχειρηματίες του κλάδου που επιθυμούν να εκπαιδευτούν οι ίδιοι ή το προσωπικό τους

Με μια Ματιά

Διάρκεια5 ώρες
ΕμπειρίαΔε χρειάζεται
Πιστοποίηση
Έχετε ερωτήσεις;
Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και ένας ακαδημαϊκός σύμβουλος θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Άλλα Σεμινάρια

efet_logo.jpg
Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων
Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων
Το ΚΔΒΜ Ορίζων σε συνεργασία με τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), υλοποιεί προγράμματα κατάρτισης Επιπέδου 1 «Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων».
Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων
Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων
acta_logo.png
Επαγγελματική Zαχαροπλαστική - Επίπεδο 1
Επαγγελματική Zαχαροπλαστική - Επίπεδο 1
Η Zαχαροπλαστική εκτός από ένα τεχνικό επάγγελμα, αποτελεί και πραγματική Τέχνη. Με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα να πρωτοστατούν αλλά και την πειθαρχία να παίζει σημαντικό ρόλο, ο pastry chef αναλαμβάνει την εύρυθμη λειτουργία τoυ ζαχαροπλαστείου, μιας επισιτιστικής μονάδας.
Επαγγελματική Zαχαροπλαστική - Επίπεδο 1
Επαγγελματική Zαχαροπλαστική - Επίπεδο 1
acta_logo.png
Επαγγελματική Αρτοποιία – Επίπεδο 1
Επαγγελματική Αρτοποιία – Επίπεδο 1
Η επαγγελματική Αρτοποιία στις μέρες μας, αποτελεί έναν συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο που προσφέρει όλο και περισσότερες θέσεις εργασίας. Ένας επαγγελματίας αρτοποιός, θα πρέπει να διαθέτει πολύ καλή γνώση των τεχνικών αρτοποίησης αλλά επίσης να είναι οπλισμένος με πειθαρχία, συνέπεια και φυσικά δημιουργικότητα.
Επαγγελματική Αρτοποιία – Επίπεδο 1
Επαγγελματική Αρτοποιία – Επίπεδο 1
acta_logo.png
Επαγγελματική Μαγειρική - Επίπεδο 1
Επαγγελματική Μαγειρική - Επίπεδο 1
Το ΚΔΒΜ Ορίζων υλοποιεί το hands on εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Professional Cooking”, με σκοπό να μυήσει τους καταρτιζόμενους στα μυστικά της επαγγελματικής μαγειρικής. Τα μαθήματα λαμβάνουν χώρα στο πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο του ΙΕΚ Ορίζων.
Επαγγελματική Μαγειρική - Επίπεδο 1
Επαγγελματική Μαγειρική - Επίπεδο 1
Premium Κρέατα
Premium Κρέατα
O Artisan Butcher, BBQ Chef, Διαχειριστής και μέλος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών, κ. Αναστάσιος Σπυρόπουλος, θα μας αποκαλύψει με μαεστρία και τέχνη όλα τα μυστικά που αφορούν τα premium κρέατα. Θα μυηθούμε στις διαφορετικές κοπές και τις τεχνικές διαχείρισης των prime beef και όλα αυτά…δίπλα στον master του είδους!
Premium Κρέατα
Premium Κρέατα
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΞΗ
Το Ιδιωτικό ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ θέλοντας να σας προσφέρει ακόμα πιο ποιοτική εκπαίδευση, αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες του, με την εισαγωγή της Ηλεκτρονικής Τάξης. Πιστεύουμε ότι ο νέος αυτός τρόπος επικοινωνίας θα κάνει τη διαδικασία μάθησης, όχι μόνο πιο ευχάριστη, αλλά και πιο προσιτή, και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά με τους καθηγητές σας. Άλλωστε, το ζητούμενο για εμάς –τη Διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ- ήταν, είναι και θα είναι να αποφοιτήσετε και να εισέλθετε στην αγορά εργασίας με τα περισσότερα δυνατά εφόδια.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ E-CLASS